Dagens Låt!! <3

Sean Banan- Gott nytt jul







heej :)

Hello! :)
Nu va det ett tag sedan jag skrev men datorn hemma hos mamma är trasig så jag kan inte använda den.
Idag har jag inte gjort så mycket alls, bara varit hemma och slappat ;)
Det kan vara rätt skönt det också.

I morgon blir det att åka till kyrkan i stan med Elin. Vi ska på konfan. Äntligen kör det igång! Jag har väntat suupppeeerrr länge på att det ska börja och nu ÄNTLIGEN! Mina kompisar som går i en annan konfa grupp har börjat för flera veckor sedan.

Nu ska jag packa upp lite saker det är ju första advent imorgon.

Puss & Kram


Litet snabbt inlägg

God morgon!
Tänkte skriva ett lite snabbt inlägg innan jag måste dra iväg till stan.
Idag så blir det en mycket roligt lördag,bästa på länge! Först har jag 2 muskikal föreställlningar sen ska jag och äta med musikal-tjejorna sen blir det att dra hem till Elin och trevligt med henne och Josefine.
Men nu måste jag gå och kläpå mig och fixa lite grejer tills ikväll.

Puss&Kram



Dagens låt!

Nu kommer dagens låt!!




Tjoho!

Hejsan! <3


Idag har dagen varit ganska okej. Musikalen slutade vid 12.00 sen tog jag kvart i 13 bussen för jag gick med Elin från musikalen på stan lite. Sen när jag va hemma så hade pappa inte lämnat någon nyckel så jag kom inte in! Blev lite irreterad så jag ringde Uffe (min plastpappa) så han fick hämta mig och skjutsa hem mig till mamma ;)
Sen jag jobbat No.

Och imorgon blir det föreställning för allas föreldrar och allmänheten. Har inte varit de minsta nervös men kommer säkert bli det bara för att männinskor man känner kommer att kolla.
Och efter det blir det att åka och äta pizza med Musikal-tjejerna sen blir det att åka till Elin och Josse och ha Myskväll ;)

Puss&Kram


Dagens låt!

Här kommer en dagens låt är beroende av den här låten!

Daniel Adams-Ray - Gubben I Lådan




Hejsan!

Hello!
Idag har det varit en kul dag på Arenan. Jag går på musikalskola och den här veckan har vi föreställing. Igår hade vi offentligt genrep vilket gick sådär, nästan alla gjorde något litet fel men det gick bra iallafall. Sen idag har vi haft två föreställlingar. När vi va klara och skulle gå och säga hej då fick jag och Ida 1000 kramar av barnen. Dom va så söta! :)

Sen imorgon så blir det att ta 701 till stan sen gå upp till Arenan igen. Men nu så ska jag fixa lite till imorgon.



Bild på mig och Ida




Puss&Kram


hejhej!

Heej!
Idag har jag varit md klassen till Gruvan. Det var väll sådär roligt,vi fick hugga ved och slå söner stenar mm. SÅ nu luktar mina kläder rök och det gillar inte av mig -.-

Imorgon blir det skolan som vanligt fast missar gympan(så synd) för ska till tandläkaren sen missar jag lite av Svenskan för jag ska ner på stan och klippa mig! Vet inte riktigt hur men ska kolla på datorn och se om man får lite tips ;)


Och vill bara säga TACK SÅ MYCKET Julia för ihelgen den var bäst! <3

Puss & Kram


Jag är sååå glad nu!!

Heej!
Träffa jusst några as roliga personer hemma hos Julia. Eller dom kom hit :P
Om man ska beskriva dom med ett ord:halftfullaskitroligaassnälla!! <3
Såå nu kan jag sova gott fick en god natt puss och det var inte så tokigt ;)


Tack Elin för att du fixa headern och det där andra! :D <33



heej!

Nu bloggar jag lite igen... Det var inte igår jag gjorde det :P
Vet inte varför jag slutade skriva, men nu har jag inte riktigt tid och så så jag tror jag kommer sluta helt. Alltså ta bort bloggen men jag vet inte vi får se hur jag gör.


Jusst nu så är jag barnvakt åt min yngre bror Emil och han berättar vad han önskar sig i julklapp :)
Kommer ihåg själv när man va liten och kryssade i BR katalogen. Haha det är minnen det. Längtar faktiskt till julen det är så mysigt tycker jag att få vara med familjen och ge bort men även få julklappar.
Vem gillar inte julklapppar? ;)

Nu ska jag nog se om min bror snart vill lägga sig så jag kan lägga mig ;) Ska nämligen upp med hunden vid 07.00 när hon brukar väcka mamma men hon är i Ullared så då får jag gå upp... Inget jag längtar efter direkt.
Sen imorgon blir det att åka hem till min söta vän Julia och sen iväg på dans. Får se om det blir att sova över med julia men vi får se hur det blir.


Un beso, Louise (en puss på spanska)


RSS 2.0