Hej

Heej alla!
Sitter och funderar om jag kommer få G på mitt matte prov jag gjorde idag! :P Men man får ju hoppas på det bästa, eller hur?

Men snart så ska jag iväg till min musikalträning. Idag så blir det att ha DRAMA det tycker jag är det roligaste :) Men först måste jag städa på mitt rum för en rörmokare kommer och ska fixa mitt element för det är Istid på mitt rum. Nåja nu ska städa och lyssna på lite musik!


Kram & Puss <33Random bild :P







Är i Skolan!

Sitter i datasalen i skolan och har mycket trååkigt! Elin kollar vad jag skriver så jag kommer inte på vad mer jag ska skriva :P Skulle igentligen behöva läsa en skit tråkig bok men det orkar jag inte för jag fattar typ inte vad den handlar om! Jaja nu ska jag väll Back to school.

 Kram på er alla! <33



SÖndag /Dagens låt!

heej! :)
Idag så sov jag länge ingen mycket skönt. Jag var uppe ganska länge igår för vi hade gäster sen såg jag på en film som jag hade hyrt. Det blev "Har du hört ryktet om Morgans". Jag tyckte den var okej, inte den bästa filmen med Hugh Grant och Sarah Jessica Praker.
Och nu tänkte jag också klämma in Dagens låt i det här inläget.

Vanessa Hudgens- Sneaker Night





Har du hört ryktet om Morgans




Löördag!

Idag så sov jag lite länge eller mycket länge till 12.45! Fattar inte hur jag kunde sova så länge. Men nu är jag iallafall på klädd och har ätit lite frukost.
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på kanske göra något ute eftersom det är så bar väder ute. Älskar när det är sol ute! :) Tror jag ska hyra film idag, någon som har något förslag på en bra film? 

Skriver nog lite mer lite senare idag PUSS! <33

 

Skolval

Idag har det varit skolval på min skola. Alla från Elevrådet skulle var där och hjälpa till men att dela ut kuvert och förklara hur man skulle rösta. Så vi fick börja kl 08.00 och den första klassen kom 08.15. Sen rullade allt bara på. Det blev mest att umgås men Nisse och Ville hela dagen. När vi fick rast gick vi tre till Gården och spelade kort ;) Sen fick vi fortsätta "jobba" :P och sen när alla klasser hade röstat fick vi räkna röster och sedan åka hem! En mycket trevlig dag!

Hade föresten fest i lördags och bilder kommer senare har inte kunnat ladda över dom på datirn för den är trasig, men det kommer ;)

Nu blir det nog att vara lite barnvakt åt Sonja! <33
Ha en trevlig helg! <33



Zelma

Hejhej
Jag har precis varit ute med Elin och vi gått ut med Zelma. Det är mycket roligsre om man är två som går promenad än attt gå själv. Sen har jag ätit lite det blev mos,korv och köttbullar. Det var en matlåda från igår är hemma själv och orkade inte göra någon mat :P

Annars har dagen varit okej vi hade bara tråkiga lektioner idag men vi slutade tidigt 13.35 ;)

Nu ska jag mysa lite med min vovve och kolla lite på TV.


Zelma! När vi fick henne nu är hon lite större och öronen står upp ;)




RSS 2.0