Kväll 9/1-10

Heeej
Ville bara tacka Elin för att hon har fixat min blogg så den är lite mer som mej! ;)
TACK ELIN!

Just nu så håller jag på att sätta upp en liten kalender på min dörr så jag kan hålla koll på vilken dag och datum det är :P Brukar liksom inte va så bra på att komma ihåg sånna grejer.
Men annars så gör jag inte så mkt har lite ont i magen för jag tror att jag och Elin skrattade lite FÖR mkt idag hhi ;D närå
imorgon så ska jag på första gymnos träningen för i år, det ska väll bli sådär eftersom jag inte har tränat på hela lovet så kommer va fett seg imorgon :/  jag skulle oxå ha åkt till storasyrran å firat  henne  imorgon för hon fyllde år i fredags men då ringde hon och sa att hon skulle till Örebro med sin kille! Me jag får väll hitta på något annart istället :)

Kram på er alla! ♥

Postat av: cissi

hon är bra! hon har fixat lite på min också. :)

2010-01-09 @ 23:52:51
URL: http://sederowskyy.blogg.se/
Postat av: Cocie

Hej! Jag vet att det inte är roligt att få reklam, men jag hoppas på att jag gör den här reklamen mer för din skull än för min egen! Det är nämligen så att jag precis startat en blogg som kommer att fyllas med massor av mode, skönhet, stiltips, shopping, inspiration och annat skoj! Låter det intressant? Ta en titt!



Kram ♥

2010-01-10 @ 00:38:49
URL: http://cocies.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag skulle bara säga att din blogg är bra,jag gillar den faktiskt:D Jag har också en blogg,men den är inte så lik din blogg.Men jag tror du skulle gilla den faktiskt :) Jag hoppas det alf.



kram / http://housebunny.blogg.se

2010-01-10 @ 11:26:32
Postat av: ELIN SUNDGREN

Varsågod Louise det var bara kul att hjälpa dej :)

2010-01-10 @ 12:59:27
URL: http://elinsuundgren.blogg.se/

:


Namn:
Kommer du tillbaka? ♥

E-postadress: (visas bara för mej ♥)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0